افشای چهره متقلب آقای معنوی!
احمد ولید سخی زاده
طوری که هموطنان عزیز شاهد اند، در این روزها مسایل تقلب در انتخابات تاریخی پارلمانی بیست و نهم سنبله 1389 از مسایل مهمی است که در سرخط تمام رسانه های افغانستان قرار دارد.
همه می دانند که این انتخابات، یک آزمون بزرگ ملی بود که ملت رنج کشیده افغانستان انتظار داشت تا از ولایات مختلف، نخبه گانی به خانه ملی کشور راه یابند که دین و ملت شان را دوست داشته باشند؛ هویت ملی و تاریخی و جایگاه سیاسی افغانستان را در میان ملل جهان درک کنند و در مسایل تقنینی تخصص و دسترسی کافی داشته باشند. اما با تأسف که در نتیجه معاملات پنهانی آقای معنوی با رییس جمهور کرزی، و دست به دست شدن ملیون ها دالر میان برخی کاندیدان و مقامات کمیسیون های انتخابات و شکایات، تاجران سیاسی ای به مجلس نماینده گان راه یافتند که یکبار دیگر، افتخارات تاریخی، هویت ملی و آرمانها و اهداف شهدای راستین جهاد و مقاومت را در بدل منافع شخصی، معامله خواهند کرد.
در این مقطع حساس تاریخی لازم است، فرهیخته گانی که مردم افغانستان با احساس، اخلاص و آرزوی سربلندی و ترقی کشور عزیز ما در آینده، برای آنها رای دادند تا به شورای ملی کشور انتخاب شوند و مصدر خدمت به مردم و ملت شان قرار بگیرند، باید بدانند که مصلحت اندیشی های آقای کرزی در طول سالهای گذشته با گزینش چهره های معامله گر در مقامات بلند دولتی، مانند آقای معنوی که چهره متقلب آفتابی وی لحظه یی بعد معرفی می گردد، سبب شده که از یک طرف آرمانهای مقدس اسلامی و ملی شهدای جهاد و مقاومت به خصوص قهرمان ملی کشور، به فراموشی نهاده شود و از سوی دیگر زمینه برای مداخله گران مغرض و منفعت جوی داخلی و خارجی که دست به دست هم داده و بالای داشته های ملی افغانستان تجارت دارند، بیشتر مساعد گردد.
در این نبشته کوتاه تاریخی آقای معنوی را به معرفی می گیرم که در دوره های جهاد و مقاومت چه وظیفه داشت و سطح تحصیلی وی تا کدام حد است؟
فضل احمد معنوی مشهور به مولانا شیرین آغا در پنجشیر، در دوره های جهاد و مقاومت در بخش های فرهنگی شورای نظار فعالیت نموده و در سالهای 1376 و بعد از آن از سوی آمر صاحب شهید به حیث رییس مدرسه قابضان گماشته شد که به مخالفت جدی از سوی مولوی گل عالم مواجه گردید. برخی مقالات وی که از لحاظ ادبیات هم مشکل داشت، گهگاهی در هفته نامه پیام مجاهد نشر می شد.
مولانا شیرین آغا در سال 1381 هنگام دخول نیروی های وابسته به جبهه متحد، از سوی مارشال فهیم و استاد ربانی سرپرستی وزارت معارف کشور را به عهده گرفت که مدتی بعد به حیث معین اداری آن وزارت ایفای وظیفه نمود و به تعقیب آن از سوی آقای کرزی به حیث معین ستره محکمه تعیین گردید و به دنبال آن به حیث عضو کمیسیون انتخابات ایفای وظیفه کرد و بعداً هم به ریاست کمیسیون انتخابات از سوی رییس جمهور کرزی گماشته شد.
هنگامی که ریاست کمیسیون انتخابات را اشغال کرد، سویه تحصیلی وی در برخی رسانه ها به درجه ماستری از پوهنتون اسلامی بین المللی اسلام آباد خوانده شد.
پیشتر از این چند بار از طریق تلویزیون طلوع متوجه شدم که در برنامه های اسلامی ظاهر شده و از سوی آن تلویزیون استاد دانشگاه کابل معرفی گردید.
کسانی که از نزدیک وی را می شناسند و از سطح آموزشی وی آگاهی دارند، متعجب اند از اینکه موصوف فقط مدتی را در مسجد محلی قریه "پیاوشت" از توابع ولسوالی رخه پنجشیر نزد علمای آن محل سپری نموده و از کدام لیسه یا دانشگاهی فارغ نگردیده است.
حال سؤال تنها این نیست که ماستری خود را از کدام دانشگاه به دست آورده است، بلکه سؤال اینجاست که اسناد تحصیلی صنف دوازدهم و لیسانس را چگونه جعل کرده و در وزارت های معارف و تحصیلات عالی آنرا به ثبت رسانیده است؟
در باره اسناد تحصیلی ماستری وی بیشتر کسانی که از نزدیک با وی تعارف دارند، می گویند که تقلب وی، یک تقلب آفتابی بوده و بر مبنای همین تقلب به ریاست کمیسیون انتخابات راه یافته و در پست های مهم دولتی ایفای وظیفه می نماید.
آقای فضل احمد معنوی، هنگامی که به حیث معین اداری ستره محکمه ایفای وظیفه می کرد، اسناد تحصیلی استاد امام الدین واثق استاد دانشکده شرعیات پوهنتون کابل را که فارغ مرحله ماستری دانشکده ادبیات عربی از پوهنتون اسلامی بین المللی بوده به بهانه اینکه وی را به کشور مصر می فرستد، اخذ نمود و آنرا به نام خود جعل کرد.
استاد امام الدین واثق برادر داکتر محی الدین مهدی است که در انتخابات پارلمانی بیست ونهم سنبله 1389 از سوی ولایت بغلان به حیث نماینده آن مردم انتخاب گردیده است.
هنگامی که استاد واثق از جعل کاری آقای معنوی اطلاع یافت خیلی متاثر شده و به تشویش آن شد که اگر وزارت تحصیلات عالی افغانستان از این قضیه آگاهی یابد، وی را به سارنوالی معرفی خواهد کرد.
از طریق این نوشته کوتاه می خواهم نمایندگان واقعی ملت را که در انتخابات پارلمانی 1389 قربانی توطئه های خاینانه این تقلب کاران شده اند، آگاه سازم به اینکه آقای معنوی خود از راه تقلب به ریاست کمیسیون انتخابات رسیده است، پس چگونه از وی انتظار شفافیت و عادلانه بودن انتخابات را داشت.
امید وار هستم که کاندیدان معترض به عوض اینکه علیه کرزی و تقلب شعار دهند، آقای معنوی را به سارنوالی افغانستان معرفی نموده در مورد این تقلب آفتابی وی که توهین به استادان و تحصیل کرده های کشور است، بازجویی نمایند.
از موصوف باید پرسیده شود که اسناد صنف دوازدهم را از کدام لیسه به دست آورده و اسناد تحصیلی دوره لیسانس را در کدام سال و از کجا اخذ کرده است و همانطور از پوهنتون اسلامی بین المللی اسلام آباد در کدام سال، از نزد کدام استاد و از کدام دانشکده فراغت حاصل کرده است.
اگر خوانندگان گرامی در این مورد خواستار معلومات بیشتر باشند در مطلب بعدی، ایشان را بیشتر معرفی خواهیم کرد.
به امید سربلندی افغانستان عزیز