سید نظام الدین وحدت

 

کسی که معنای واقعیت را نمیداند،
ادعای بیان آن را دارد؟

 


آقای عبدالرحیم عزیز، باردیگر مضمونی را تحت عنوان((با واقعیت ها آنطور که است برخورد میکنیم)) را در سایت افغان جرمن آنلین به نشر رساندند که متاسفانه من را مجبور به دادن جواب می سازد و نا گفته نماند که سایت افغان جرمن آنلین، بنا به مسـولیت مطبوعاتیو اخلاقی شان مکلف به نشر این نوشته میباشند.
 
آقای عبدالرحیم عزیز قبلآ نیزدر نوشته دیگری در همین سایت، اتهامات بی پایه واساسی را متوجه یکی از شخصیت های ملی کشور ما ساختند، که من اقدام به پاسخ گویی کردم.
خوانندگان گرامی سایت افغان جرمن آنلین میدانند، که بیشتر نوشته های آقای عبدالرحیم عزیز مجازی است تا علمی و واقعبینانه، شما میتوانید به نوشته های دیگر ایشان مراجعه کنید تا صحت ادعای من را گواه باشید.
متآسفانه درکشورما عرصه فرهنگ نیز مثل سایرعرصه ها، دستخوش آشفتگی و بحران است. فضای مسموم، اختناق و افتراق جامعه ما را فرا گرفته است، در جامعه کنونی ما کم نیستند افرادی که فرهنگ گفتگو، نگارش و نقد سالم را در نظر نمی گیرند ، نگارندگانی بسیاری را سراغ داریم، که در مقالات، بیانیه ها واعلامیه ها شان، برای گوبیدن مخالف ویا توجیه اعمال خود هیچ حد ومرزی نمی شناسند، وبه هر وسیله، ترفند وجعلیاتی متوصل میشوند، چشم وگوش خود را می بندند هرچی را که خواستند میگویند و می نگارند، وچون عواقب هم برای شان ندارد مسئولیتی را هم متقبل نمیشوند.
توصیه من به اقای عبدالرحیم عزیز و امثال ایشان این است تا در هنگام نگارش حرمت قلم را نگهدارند و هر چی را ذهن آشفته شان میطلبد بر سینه سفید کاغذ نریزند.
اول به عنوان نوشته ایشان مکثی میکنیم، تا معلوم شود که چه منطقی در انتخاب این عنوان بکار رفته است؟
آقای عبدالرحیم در تمام نوشته شان به چند مورداتهام استناد میکند، که خود نیزبه تکرار به صحت ویا عدم صحت آن تردید نشان میدهند،وبازچنین استدلا ل میشود که چون به رد این اتهامات اقدام نشده است میتواند واقغیت داشته باشد،حال شما قضاوت کنید که این استدلال چقدر ضعیف است "در زمانۀ ای که هزاران هزار سایت انترنتی وجود دارد کی میتواند همه امور ومسئولیت های خود را بگذارد وبه رد هر جعلیاتی بپردازد، آنهم به ارتباط اشخاصی که شناخته شده اند و چیزی پوشیده و پنهان ندارند.
حال از عنوان به متن میرویم"
آقای عبدالرحیم به دو سایت انترنتی انگلیسی زبان اولی آن:

 

www.wsws.org


 این سایت متعلق به پیروان تروتسکی می باشد، که گزارشی رادر سال2003 میلادی بنشر رسانده است،که در این گزارش اقای کرزی وکابینه ایشان را دست نشانده امریکا معرفی میکند،چون آقای علی احمد جلالی در آن زمان عضوی کابینه بودند،این اتهام عام را مصداق ادعای خود قرار دادند، که درک آن برای هر خواننده دشوار نخواهد بودکه ازیک سایت مارکسیستی که افکار نویسنده گان آن بر پایه خصومت با غرب وبخصوص ایالات متحده استوار است چه انتظار میرود،و باز آقای جلالی دو سال قبل آن کابینه را ترک کردند.
اتهام دومی که آقای عبدالرحیم عزیز آن را استناد می نامد، مربوط میشود به نشر مطلبی در سایت دیگری به وسیله (جاک ایډما)همان امریکایی که در سال 2003 میلادی به جرم داشتن زندان شخصی در کابل دستگیر، سپس محاکمه و به زندان پلچرخی رفت، در زمانی کهآقای علی احمد جلالی تصدی وزارت داخله کشور را داشتند، آقای ایډما به نشر دو کتابی اشاره میکنند که سالها قبل توسط محترم  جلالی وآقای گاراو  به نشر رسیده است، که جهت روشن شدن حقیقت در مورد این اتهام خاص توجه شما را به بخشی از آثار محترم علی احمد جلالی جلب میکنم. و هکذا قابل ياداوری است ، که محترم پروفيسور علی احمد جلالی تا الحال ٦٤ اثر علمی ملی و بين المللی را به لسانهای مختلف تحرير نموده اند،لازم می افد تا چند اثر معتبر شان را که توسط دول خارجی چاپ ونشر ګرديده است به معرفی بگیریم همچان قابل ذکرميدانم بخاطر

Lester W. Grau) رفع تشویش آنعده که به علم و معرفت ارزش چندان قایل نیستند، که

خوداز جمله شاگردان محترم پروفیسور علی احمد جلالی هستند.آقای جلالی اکنون بصفت پروفیسور ممتاز در انستیتوت مطالعات استراتیژیک پوهنتون دفاع ملی ایالات متحده امریکا در واشنگتن دی سی، ایفای وظیفه میکنند.

 افغانستان:

تحرک دوباره بدست اوردن افغانستان Carlisle Barracks, Penn  

ایالات متحده امريکا ،   ۲۰۰۷ ـ ۲۰۰۸ ،انتشار جنوری ۲۰۰۸. 

http://www.carlisle.army.mil/usawc/Parameters/07winter/jalali.htm

همين مقاله بزبان اسپانوی و عربی  نيز نشر ګرديده است٠

پنج سال بعد افغانستان اشتباهات خود را جبران خواهد کرد، اين مقاله در داخل افغانستان در بعضی از روزنامه ها نشر شده بود٠ هکذا از طرف روزنامه خلیج به نشر رسيده است، که دراين مقاله حالات پنج سال قبل افغانستان و راه بهبود امنيت مورد برسی قرار ګرفته است، اکتوبر ۸، ۲۰۰۶.

ملت سازی به قيمت ارزان، اين مقاله در واشنګټن پَست به نشر رسيده بود، مي ٢٠٠٦

 اينده افغانستان، ایالات متحده امريکا فبروری ۲۰۰۶

 قوت های سريع : تکنالوژی عالی مغلوب ګرديد - جنګ ميوند ٢٠٠٦ 

تاريخ حربی ونظا می افغانستان،  در دو جلد (١١٠٠ ورق ) به چاپ رسيده است، تاريخ حرب افغانستان  از نقطه نظر سياسی و ستراتيژيکی مورد مطالعه قرار ګرفته بود، کابل ١٩٦٧.

اصولنامه اردو امريکا

برای تحریر شده بود،1988 BCPT کتاب درسی که

  ستراتیژی نظامی در جنګهای محدود شده، کابل ١٩٧١

انطرف کوه:

Lester Grauنام کتابی است که توسط محترم جلالی به همکاری

1998-2001) تحریر گردیده است.)  

 محتوای کتابی انطرف کوه يک مطالعه تحقيقاتی در مورد جنګ مجاهدين افغان با قوائ شوروی در سالهای ١٩٧٩- ١٩٨٩ ارزيابی ګرديده است٠ اين اثر از طرف دولت امريکا چاپ و نشر شده است. Barnes  and Nobles

يک فصل کتابی  اردو انګيس ١٨١٥ - ١٩١٤

Coauthored with Lester W. Grau. A book chapter in "The British Army 1815-1914,) Harold E. Raugh Jr. Ed. Ashgate Publishing Limited, England, USA. 2006

 جنګ و دیپلوماسی: استفاده از  قوت نظامی در منا سبات و روابط جهانی  يک کتاب ١٢ فصله (٤٥٠ ورقی ) که بر اساس لکچر های که در انستیتوت دیپلوماسی  وزارت امور خارجه افغانستان توسط محترم  پروفيسورعلی احمد جلالی تدريس ميګرديد  ١٩٧٤ - ١٩٧٨.

 کشمیر: موضوعات ګرم  ياتدابیرحفاظتی ؟  توسط محترم علی احمد جلالی به همکاری دفتر مطالعات نظامی خارجی و ګاراو ( Lester W. Grau)  اماده ګرديده است٠  اين مقاله قبلا"هم در جولای- اګست ١٩٩٩ توسط   مرکز تحقيقات نظامی به نشر رسيده بود و نيز اين مقاله به زبان اسپانوی نشر شده بود.

 مبارزه پنهان: انفجار ستريوفونيک، موش های تونل و جنګ - افغان شوروی توسط محترم علی احمد جلالی و  ګاراو  ،  نومبر ۱۹۹۸. Lester W. Grau

  محترم  پروفيسورعلی احمد جلالی درموسسات عالی نظامی ذيل جهانی بصفت استاد ويا لکچر دهنده اجرا وظيفه نموده است.

U.S. Army War College, U.S. Naval Postgraduate School, Monterey, California, Command and General Staff College, Fort Leavenworth, Kansas, and the British Army Staff College, Camberley, England

تماس کوتاه به وظايف و سوابق کاري علمی، ژورنالستيکی و اکادميک محترم  پروفيسور علی احمد جلالی :

- وزير امور داخله جمهوري اسلامی افغانستان «  جنوری ۲۰۰۳  ـ  اکتوبر ۲۰۰۵»

- رئيس  شبکه ملی رادیوافغانستان و رئيس بخش نشرات  پشتو وفارسی صداي امريکا در واشنگتن دی سی «نومبر ۲۰۰۱ ـ جنوری ۲۰۰۳»

- رئيس بخش نشرات فارسی صداي امريکا دراشنګټن ډی.سی. «۱۹۹۷ ـ ۲۰۰۳»   

- رئيس بخش نشرات دری صداي امريکا دراشنګټن ډی.سی. «۱۹۹۱ ـ ۱۹۹۷»

- رئيس بخش نشرات پشتو صداي امريکا دراشنګټن ډی.سی.  « ۱۹۸۹ ـ ۱۹۹۱»

- تحليلګر سيارمسايل اسيا مرکزی صداي امريکا. «جولای ۱۹۹۳ ـ اکتوبر ۲۰۰۰»

- مبصرمستقل دفاعی وامنیتی درایالات متحده امريکا واروپا «۱۹۸۵ ـ ۱۹۹۲»

- رئيس عمومی و مسوول ګردانده ګی بخش پشتو صداي امريکا دراشنګټن ډی.سی. «۱۹۸۲ ـ ۱۹۸۹»

.  مشاورارشد  مقر مقاومت ومعاون نظامی اتحاد مجاهدين افغانستان درپیشاور ( لوي درستيز مقام مقاومت). «۱۹۸۱ ـ ۱۹۸۲»

-  مدیر عمومی تعليم و تربيه وزارت دفاع ملی در کابل «۱۹۷۷ ـ ۱۹۸۱»

- استاد درانستيتوت دیپلوماسی وزارت امورخارجه جمهوری افغانستان درکابل «۱۹۷۴ ـ ۱۹۷۷»

- معاون بخش اجرئيوی وزيردفاع ملی در جمهوری افغانستان در کابل  ۱۹۷۷

- استاد تاريخ حرب و ديګر مضامين حربی در حربی پوهنتون و کورس عالی  افسران اردوی افغانستان کابل «۱۹۶۱ ـ ۱۹۷۴»


حال شما قضاوت کنید که این اتهامات چه انگیزه و منطقی دارد:
با تآسف در جامعه ما از ازادی و باز ازادی بیان بصورت گستردۀ سوی استفاده میشود، و باز مشکل دیگر ما این است، که  عده ای از آزادی برای تخلیه تعصبات وتاثرات ذهنی شان سوی استفاده میکنند، پیشنهاد من به سایت وزین افغان جرمن انلین وسایر سایت ها این است، که این مسلک مقدس را پاس بدارند و اجازه ندهند تا هر جعلیات و اتهاماتی به اسم مطلب ومقاله در سایت های شان نشر ګردد، بخصوص در مواردی که به هتک حرمت به اشخاص بی انجامد.


پایان

 

 

 


بالا
 
بازگشت