نوشته نیکیته کراسنیکوف

برگرفته شده از سایت کامسمولسکایا پراودا

مترجم خوژمن

سویس

هیتلر در سال 1964درگذشت

 

محقق ارجاینتاینی آبیل باستی : هیتلر در پاراگوای درگذشت

 

 

در عکس فوق به عقیده نویسنده آرجاینتینی هیتلر با سن 75 سالگی در کفنش خفته

 

فیورر( امپراطور) به ارامی در آغوش خانمش وقریب فرزندانش چشم از جهان بست.

آدولف هیتلر این ظالم ترین مرد قرن بیست،  شصت وپنج ونیم سال قبل در زیرزمینی معقرش خودکشی نمود. جسد نیمه سوخه اورا در حفری که در نتیجه انفجار خمپاره بوجود امده بود دفن کردند و بعد از چند روز بقایای امپراطور رایش سوم و خانمشرا عساکر شوروی از خاک بیرون اوردند.

در مسکو بعد از تحلیل، تجزیه وتحقیقات مکرر از شاهدان بلاخره فیصله نمودند که این حقیقتاً هیتلر بود، چندین بار جسد متذکره را از قبر بیرون کردند و دوباره دفن نمودند، اخرین گور امپراطور در منطقه نظامی در شهر ماگدیبورگ که در قیمومیت قوت های شوروی بود واقع گردید، در سال 1970 قبل از آنکه شهر متذکره به المان تسلیم گردد، بر اساس قومانده کاملاً سری لئیونید برژنف، جسد هیتلر و هوا برون وخانواده گیبلس حریق گردید و بقایای ان از بالای پل بالای دریایی بیدیریتس به اب ریخته شد.

در حالیکه همه با طرح رسمی حتی تا امروز موافق نیستند، بخاط رد پای یابی فرار هیتلر صد ها تحقیق وپژوهش صورت گرفته و کتاب های متعدد نوشته شد، بخاطر تعقیب سرنوشت حقیقی هیتلر بکجا ها که مراجعه نکردند : هسپانيه،  امریکائی لاتین و حتی به سراغ او به قطب شمال نیز رفتند، چندی قبل یک محقق ونویسنده ارجاینتینی طرح دیگری به چاپ رسانید که  این جابر ترین دیکتاتور اروپائی چگونه اخرین روزهایش رابه پایان رسانید.

فرار از برلین

 

 

این سند که از اهمیت فوقالعاده برخوردار است، حکم نهایی را بربقایای هیتلر گذاشت !  یا نگذاشت؟     

 

باستی نوشت که حتی درسال 1943مخفیگاه مطمئن برای امپراطور رایش سوم  جستجو میکردند.

اماده گی بخاطر نجات،  تحت نظر بورمن و میولر که یکی مراقب دیگر نیز بودند ادامه مییافت و اجازه هیچ گونه افشاگری را نمیدادند.

در ارجانتین تحت نام های مستعار،  حساب های بانکی باز میگردید، موسسات کوچک ساخته میشد و کمپنی های متوسط خریداری میگردید. اجنت های مخفی نازی امادگی جدی به منظوراماده سازی  مرکز انتقال رهبری شان هوتل ها وخوابگاهها اماده میکردند و همچنان موازی با ان مذاکرات با متحدین درجریان بود. گویا! متحدین در مقابل طلا های رایش سوم المان حاظر گردیدند تا هتلر،  متعلقین وهمکارانش جان به سلامت برند.

در اواخر اپریل سال 1945 عملیاتی تحت نام سیرال اغاز گردید، از برلین که در نتیجه جنگهای قوتهای شوروی  در حال سوختن بود، چند پروند طیاره همراه با سران المان نازی به قصد هسپانیه در زیر چتر( دوست فرانکو) از زمین به هوا بلند شد ،  از انجا تحت البحری های نظامی استقامت سواحل کالیتو- دی- لوس- لورس در ارجانتین را اختیار کردند.

 

مؤلف تاکید دارد که دران ناحیه که هیتلر به ساحل پا گذاشت سه باب تحت البحری به عمق سی متر زیر زمین کشف گردید که در هیچ جای اریشف اسناد نظامی ارجانتاین ثبت ویا قید نگردیده است. بدین ترتیب زندگی جدید سرکرده نازیها در امریکای لاتین اغاز شد.

 

متخصصین داخلی( متخصصین شوروی سابق مترجم)  معتقد هستند که این حقیقتاً فک هیتلر است

 

او تا سال 1964 زنده ماند

فراریان درمسیر راهی از قبل اماده شده سفر کردند، در ارجانتاین انهارا افراد مربوط به شخصی بنام خوانو پیرونو که از قبل روابط تنگاتنگ با دیکتاتور داشت،  در منزلهایشان پذیرائی کردند. بعضی از این اشخاص چون خانواده ایرکخوین مناسبات  نزدیک تا ختم حیات هتلر حفظ کرد. باستی بطور مثال شهادت  خدمه ای را باز گو میکند که دیده بود که بادارانش هتلر را با نام کوزین ( پسر کاکا، مترجم) یاد میکردند.

در مورد خبر رسیدن امپراطور رایش سوم به ارجانتاین همچنان اطلاع باغبانی بنام ایکخوروف که برای المان فدرال کار میکردو در اسناد ان موسسه درج بود و چندی قبل افشا گردید تذکر بعمل امده است.

به قول باستی ،  هیتلر نه تنها تا سال 1964 زندگی را ادامه داد بلکه خانواده ساخت وفرزندان از خود به جا گذاشت. گویا عکسهای وجود دارد که او با همسرش هوا برون واطفالشان گرفته شده درحالیکه بر اساس معلومات رسمی چنین چیزی غیر ممکن به نظر میرسد زیرا انها تا دم مرگ فرزند از خود باقی نگذاشتند، اما صاحبان این فوتوهای هنگامه برانگیز تا «هنوز حاضر به افشای انها» نیستند.

اخرین ایام زندگی را هیتلر درپاراگوه بسر برد حتی در اواخر عمرش چندان تمایل خود را به رایش سوم  پنهان نمیکرد، او حیاتش را در اغوش گرم همسرش و حضور فرزندانش پدرود گفت بدون انکه از جنایاتش  جوابی داده باشد، اما در مورد محل دفن هیتلر وانکه باز مانده های او در کجا زندگی دارند مؤلف بیان نه چندان روشن وواضح دارد که احتمالا بمنظور نوشتن کتاب جدیدی غوغا برپا کنندۀ خواهد بود.

تبصرۀ متخصص

لیون ارباتسکی مولف کتاب {آخرین اسرار رایش: هیتلر َکَپوُت؟ ( مرگ هتلر مترجم) مینویسد } :

« لازمست آخرین تحقیقات صورت گیرد » .

فرار هیتلر را از برلین نباید غیر قابل باور دانست. امروزه هیچگونه اعلامیه ویا تبصره رسمی در زمینه وجود ندارد چنانچه در اوایل نیز وجود نداشت. به تحقیق اسنادی گوا بر اینکه جسد هیتلر محوگردیده، وجود دارد و شک وتردیدی در مورد این اسناد گنجایش ندارد ولی معلومات مؤثق و اسناد معتبر درمورد انکه  ان بقایای اجساد مربوط به کی بوده  نیز ارایه نمیشود.

چندی قبل یک ژورنالیست بنام آدا پیترووا نوشت و  یقیناً خوبترین تحقیقات را در مورد مرگ هیتلر انجام داد. متخصصین جنایی به کمک پروگرام مخصوص توته های باقی مانده ای جمجمه هیتلر رابا اکسری هائیکه در اطاق معاینات داکتر دندان شخصی هیتلر در زیر زمینی اقامتگاهش در برلین به دست آورده بودند مقایسه کردند، تطابق کامل وجود داشت احتمالاً میشد حکم نهایی را صادر کرد، اما همه چیز چنین ساده هم نیست زیرا اگر نازی ها میخواستند همه را با این مهارت اغفال نمایند و ادم مشابه هتلر را با اصل ان عوض کنند پس انها یقیناً قادر به تعویض ان فوتو ها ی اکسری در معاینه خانه داکتر دندان نیز بودند، بنااً اسناد ودلایل دست داشته در جزئیات بعضاً متناقض اند و از حکم نهایی میکاهد و سوء ظن را تقویت میکند.

چنانچه حد اقل پنج قطعه عکس اکسری جمجه هیتلر در کتابخانه کانگرس ایالات متحده وجود دارد مگر ممکن نیست انها را با استخوانهای که نزد ما ( نویسنده مقاله روسی است،  مترجم ) وجوددارد مقایسه کرد.

حقیقتاً در زمانهای گذشته دوراتفاقاتی که با امپراطور رایش سوم افتاده بود از اهمیت سیاسی فراوان برخوردار بود، ولی در عصر حاضر این سوال نه تنها برای مردم مورد دلچسپی قرار نمیگیرد بلکه دول قبلاً ذیعلاقه نیز کوچکترین توجه به ان مبذول نمیدارند.

احتمالاً انها نمیخواهند به گذشته های دور برگردند زیرا به یقین کامل افشای موضوعات مطروحه  تاثیر مستقیم بالای روابط تعدادی از کشور ها میگذارد،  صرفنظر از انکه بیشتر از 60 سال از وقوع ان حوادث میگذرد.

فک و توته های جمجمه سر دیکتاتور تا حال در ارشیف دولتی جمهوری فدرال المان حفظ و قابل دسترسی حتی برای خارجی ها است، چنانچه داکتر جراح انگلیسی خ.  توماس که تحقیقات شخصی خودرا بالای چگونگی مرگ هیتلر انجام داد اجازه دسترسی داده شده بود.

 

 


بالا
 
بازگشت