سنجر غفاری
وضعیت مردم و آینده نظام وحدت ملی
نظام ای که نیکوست ، از برق و زرق اش معلوم است .
بدون شک مردم افغانستان معتقد بر اصل زرین فرهنگ وادبیات فلکلور زندگی شان هستند و همیشه ورد زبان دارند، سالی که نیکوست ازبهارش پیداست.واقعیت این است که بهاران نیکودرپس منظرش بارندگی ، سرسبزی و تراوش گرم و دلپذیری دارد ، درپیوند با اصل داشته های پسندیده مردم ما باید گفت که دیگر بهار به سرزمین سوخته دلان کشورما برنخواهد گشت .
با گذشت سالیان جنگ وبرادرکشی درخانه من وتو، بوسیله هردوی ما ،منفعت از دیگران شد. به یقین کامل که : -
بهار بی نشان عالم نومید یم ( بیدل )
سراغم میتوان کرد از شکست رنگ مطلبها .
سر انجام انتخابات ریاست جمهوری در افغانستان ، تحمیل نظام وحدت ملی با فزون رنج و دردهای بیشمار به شانه های ملت ما پیام دیگری به همراه نداشت : -
.طاقت رمید بسکه به وحشت قدم زدیم .
(بیدل ) شکست دامن ما تا کمر کشید .
بیائید به گذشته ای نظام قبل از وحدت ملی نظر بیندازیم ، زمانی که تهداب گذاری نظام دموکراسی به وسیله ای قوت و قدرت نظامی امریکا ومتحدین با ترکیب نا میمون ملی خمیره گرفت و درمطبخ بن آماده و تهیه گردید ، دردسترخوان لویه جرگه ای اضطراری ، با پطنوس حکومت عبوری و با چمچه ای دموکراسی ،ظروف متحدین بنام نجات زنان و اطفال افغان ، در بشقاب کهنه و فرسوده ای وحدت ملی ، باقاشق اتحاد همگانی ، با نعره تکبیر بوسیله حضرت مجددی ، اعلحضرت محمد ظاهرشاه و جناب حامد کرزی با سلات ونوشابه ای جهاد، مبارزه ، نجات دین و کشور،بر مردم ما تحمیل گردید ، دست نشانده های نظام عارق صلح را زدند ، ودرفرجام به ملت ارمغانش چیست ؟ راستی که همه راخوردند ، ... رفتندو.....کردند ، اما بوی تعفن اش پس از گذشت چهارده سال هم برای مردم ما اذیت کننده باقیست . امریکا تعهد داشت و حامدکرزی مسولیت ، بلاخره خود کوزه و خود کوزه گر، اکنون با پیش کشنمودن طرح مذاکره و مصالحه با تروریزم و طالبان خود خریدار برآمدند، کشور ما بدترازسال ۲۰۰۱فاقد همه ارزشهای ملی ،درحلقوم ارتجاع وتروریزم فرورفته است ؟
به خاطر بیاورند که دیروز رسانه های بین المللی ، امریکا و متحدین چنین می نواختند. : افغانستان بوسیله ارتش سرخ شوروی اشغال گردیده است و این اشغال خلاف همه قوانین ونورم های بین المللی بوده ، شورای امنیت سازمان ملل متحد و کشورهای حامی دموکراسی وحقوق بشری این اشغال راشدیدآ محکوم و مغایرهمه ارزش ها ملی مردم آن کشورو میثاق های بین المللی می پندارد و دردفاع مشروع از مردم افغانستان برای آزادی کشورشان قرار داشته و خودراموظف می پندارند . اما امروز ، کیست که فریادرسانه های بین المللی ومردم کشور مارا بشنوند که فریاد میزنند و اسناد معتبر و انکار ناپذیر ارائه میدارند که « تروریزم بین المللی و تروریستان در حمایت و مواظبت ای.اس.ای پاکستان قرار دارد » کشورهای که برضد تروریزم بین المللی حضورنظامی و اتحادمشترک دارند بدانند که لانه های تروریستان در بیرون مرزکشور افغانها ، در حمایت ای.اس.ای فعال است و بوسیله نظامیان و استخبارات پاکستان حمایت میشوند .«امریکا ومتحدین » کجاست گوش شنوا و متحدین ضد تروریزم بین المللی که اقدام به نابودی تروریزم در آنکشورنمایند . ؟؟؟ بیان واقعیت های متذکره یک پاسخ و چندین سوال رادر برابرسرنوشت ملی وکشوری مردم افغانستان قرار داده است .ختم جنگ ویا رسیدن به صلح پاسخی است که ملت افغان از جامعه بین المللی به خصوص از رهبران قصر سفید و متحدین اش میخواهند ، چراها و سوالات زیادیست که باید به آن جواب منطقی و قانع کننده از طرف مسولین و متحدین جنگ باتروریزم بین المللی « طالبان و القاعده ، ایجادگران طالب ، القاعده و داعش » در موجودیت سیاست و روش حمایتی ،گنگ و فریبنده ای.اس.ای پاکستان در جنگ با تروریزم بین المللی که خود یکی از متحدین جنگ باتروریزم ، عمده ترین شریک ویا مهره ایجادگر طالبان و تروریزم بوده و است مردم ما میخواهند تا به این نیرنگ ها و کاذب بودن ها جواب داده شود وزمان ختم دروغ سایه ای تاریک اش راازسرنوشت ملی مابردارد . پذیرش واقعیت ها دشوار است اما باید مسولین نظام وحدت ملی و حمایتگران خارجی این نظام بدانند که دیگر ضرورت نیست تا فرزندان ما در قوای مسلح کشور به منظور خطا ها و اشتباهات مصلحت جویانه ای شما قربانی بدهند و بدستان کثیف طالب ، جهت رسیدن به اهداف استراتیژیک ای.اس.ای .و امریکادر منطقه شهادت را داوطلبانه پذیرآ گردند . اخر این ملت خدای دارد یا خیر؟ ؟؟؟؟
در موجودیت فساداداری، نبود اعتمادملی نسبت به عملکردهای ضد منافع ملی مردم افغانستان بوسیله مسولین قدمه های بالایی نظام ، عدم توانایی رهبری و مدیریت در نظام دفاعی کشور ، ضعیف بودن کادر رهبری قوت های دفاعی ، موجودیت تضاد و خصومت ها میان رهبری ارگ و ریاست اجرائیوی به اصطلاح مردم ما یک زین و دو ..... ، نفوذ روز افزون شبکه های استخباراتی کشور های منطقه در همه امورات کشور ، منجمله بالای رهبران حکومت و رهبران جهادی که همه روزه تحرک و تشکیل جبهه های جدید برای اهداف غیر وسیله هستند ، تضاد استراتیژیکی میان کشور های منطقه به منظور رسیدن به اهداف گوناگون شان در کشور ما علیه همدیگر به خصوص مثلث ایران ، پاکستان وهند ، مثلث قدرتمند انگلیس ، چین و روسیه علیه اهداف امریکا در کشور ما و منطقه ، نبود تفاهم و تشریک مساعی میان امریکا و متحدین در جنگ به اصطلاح با تروریزم ، در اختیار داشتن دو تربوز در یک زمان بدست امریکا در سطح کشوری « نظام وحدت ملی و طالبان » در سطح خارجی « دولت افغانستان و پاکستان » تضاد میان قوه سه گانه در نظام وحدت ملی ، پیش کشیدن برنامه ای ضد منافع ملی مردم افغانستان به نفع اهداف و مرام ای.اس.ای . « مذاکره و مصالحه با طالبان» انتخابات آینده پارلمانی در کشور ، موجودیت حکومات ملوک الطوایفی در ولایات مختلف و نبود قوت های مطمین دفاعی و سوق اداره ضعیف سرقوماندان اعلی قوای مسلح کشور ما همه و همه عوامل زنده وعینی ، تعریف و خصوصیات حقیقی نظام وحدت ملی وسیاست پیش کشیده شده و دکتی عوامل خارجی منجمله ای.اس.ای پاکستان است که امریکا و مسولین نظام وحدت ملی رادرگیر بحران آن نموده و برمردم افغانستان دکتی و عملی میگردد . این است که طالبان از موضع بالایی به نفع اهداف پاکستان در منطقه عمل می نماید و از قطع برق کابل ، مقاومت شدید در جنگ با نیروهای دولتی نظام و صد ها نوع اعمال تروریستی دیگرش باکی ندارد وچون که مربی دارد وحمایت میگردد اگر مسولین نظام در سطح کشور ، مقامات تصمیم گیرنده در قصر سفید از دقت لازم کار نگیرند و هرچه عاجل مواضع و مخفی گاه های تروریزم رادرداخل خاک پاکستان مورد ضریات خوردکننده و نابود شونده قرارندهند ، توصل به هرگونه عمل جذ نابودی تروریزم درز لانه و آشیانه اش آنسوی دیورند. همه اجراات و عملکرد های موجوده و بعدی جذادامه ای جنگ و خونریزی علیه مردم ما و حفظ منافع و رسیدن ای.اس.ای پاکستان به اهداف اش در کشور ما ومنطقه نتیجه ای دیگری نیست . اگر این مکتب باشد و این ملا ،کشورماو منطقه برای امریکا به دوزخ حتمی مبدل خواهدبود.
سنجر غفاری .