الحاج همراز کابلی

 

حملات انتحاری دور از آموزه های قرآن است

دین مبین اسلام دین سلم ، صلح  و امنیت بوده متضمن سعادت پیروانش در هردو جهان نیز می باشد آنانیکه برای بهزیستی مسلمین تلاش میدارند  در هر عمل شان خداوند را حاضر دانسته برای کشتار های سیاسی راه وبهانۀ برای شان نمی تراشند پروردگار آنان را در آخرت اجر نصیب میگرداند .

مگر کسانیکه بخاطر بدست آوردن امتیازات سیاسی دنیائی دست به جهالت میزند به دستورشیاطین بجای شکر خلقت خود  هم خود را می کشد  و نیزموجب عمل زشت و ناروای انتحاری میگردد این چنین اشخاص را نمیتوان مسلمان خواند زیرا در هرنوع عمل انتحاری شماری زیادی ازمردمان بی گناه اعم ازصغیر، کبیر ، موسفید و خانم های که اصلاً در کار های سیاست دست ندارند وبرای انجامی کارخیری ازخانه های شان بیرون میروند ویا پیرمردی که برای نفقۀ عیالش تلاش میدارد ویا برخی اطفالی نیز استند که خود را بخاطر بی کسی و مظلومیت فامیلی اش مکلف به پرداخت اعاشۀ مادر ، خواهر؛ و صغرای فامیل اش می دانند باهمت سرشار از حب فامیلی اش کنار سرک روی جاده و حتی دست به کار های شاقه و بالا تر ازتوان خود میزند تا باشد آذوقۀ فامیل اشرا که خود را مکلف به خدمت آنان میداند دستیاب نماید آنانیکه دست به انجام حملات انتحاری میزنند وحشت می آفرینند قربانی این وحشی گری هاهمانا مردمان مظلوم و بی گناهی اند که امید های در دل می پرورانند لیکن به جای رسیدن به آرزوی های مشروعش ناگزیر و مجبوراند که این وحشت را نیز  تحمل  نمایند.

حملات  انتحاری چه درکابل ویا جا های دیگر ی از گوشۀ جهان کار حرام و دور از آداب انسانیت می باشد زیرا قلب های مردم را می رنجاند نامهربانانه دهها انسان را بیجان می سازند .

باز مانده گان حملات نا جوانمردانۀ انتحاری فریاد می دارند که ای ناروایان تا به کی اشکهایمان سرازیر باشد. شما را بخدا بس است.

با اظهار درود بر روان پاک شهدای سانحه های انتحاری و سانحه های شبیه آن اثرات سوء مذهب سیاسی و ایدیولوژی زده گی مومنین را تمثیل میکند نه تنها این عمل مسبب میشود تا دین مبین اسلام را در انظار غیر اسلام زشت و قبیح معرفی نماید  و زمینۀ بد نا می های زیادی در نزد غیر اسلام برای مسلمین جهان بار می آورد آنچه ما باید بکنیم این است که از طرز تفکر افراطیت سیاسی و مذهب سیاسی را جلوگیری کنیم. وگرنه این مرض خطر ناک هم دین را متضرر خواهد ساخت و هم دنیا را از ما خواهد گرفت. پس درود بر همه سیکولار های جهان و همه عرفای خدا پرست.

مردم انتحاریان را فروخته شده و کردار شانرا دور از اخلاق يك انسان شريف و همچنان يك مسلمان میدانند . پس كسي كه مرتکب این گونه جنایت های نا بخشودنی میگردند دردنیا بنام قاتلین و درعقبا نیز رو سیاه می باشند .

پس بر ماست که بدور دولت وحدت ملی خود حلقه بزنیم و تا توان داریم این دولت را که حاصل خون میلیون ها انسان مسلمان است دفاع صادقانه نمائیم در غیر آن باید انتظار روزهای بدتری راباشيم.

مبارزه قاطعيت ميخواهد خوب ميدانيم که طرف، تاب مقاومت يک روز را دربرابروحدت و همبستگی  دلير مردان این سرزمین ندارد  هرگامی که دشمنان مردم افغانستان بر دارد با شکست  فاحشی روبرو میشوند.

آنچه در افغانستان جریان دارد، بدون تردید محصول رقابت های قدرت های جهانی و منطقه ای برای دست یافتن به اهداف درازمدت استراتیژیک شان می باشد که در قلمرو خاک افغانستان زاده اند مردان راستگوی ما نیز دراین باب گفته اند که( هرکس برای مطلب خود دلبری کند ) یعنی کشور های که با ما اظهار همکاری و همراهی می نمایند آنان نیز اهداف خاص خود را دارند تا نیل به اهداف شان با ما ا ند و بعد ازآن ؟

  واما  مردم ما توان آنرا دارند که  با همبستگی خود گلیم پدیدۀ شوم انتحاریون ناروارا گرفته و از موجودیت کشور های جهان که آنان مارا دوست و عزیر خود می پندارند منافع ملی خود را تامین کنیم تا باشد روزی این کشور نیز مانند سایرین در صف شامخ ترین کشور های جهان قرار بگیرد.

اینکه ما روز تا روز تنها با تقبیح کردن اعمال ناروای دشمنان صلح اکتفا کنیم باید این مسئله را بدانیم که گوش و چشم قاتلین مردم کور و کر است و هیچ گاهی اشک های یتیمان ما اثری به قلب سنگ شان ندارد راهیکه مارا میتواند از این پدیدۀ ناروا نجات بخشد همانا محبت های دلی ما ست که گرد هم آئیم و زیر یک چتر همبستگی چارۀ دشمنان صلح ، ترقی واسلام عزیر رانمائیم.

به گزارش «تابناک» اگر ژرف بنگریم هویدا میشود  یکی از ویژگی‌هایی که داعش را از دیگر گروه‌های تروریستی متمایز ساخته نوع بهره برداری شان از ابزارهای تبلیغاتی است با هدف جذب هوادار از سراسر جهان و به ویژه کشورهای غربی؛ ‌رویکردی که با انتشار مجله «دابق» به دو زبان عربی و انگلیسی توسط این گروه پررنگ‌تر شد، زیرا بخش عمده اعضای داعش به زبان عربی مسلط استند و انتشار چنین مجله‌ای به زبان انگلیسی میان اعضای این گروه در خاک عراق و سوریه کارایی محدودی دارد.
‌«دابق» نام روستایی نزدیک شهر حلب در شمال سوریه و نزدیک مرز ترکیه است که به گفته برخی کار‌شناسان، احتمالا دلیل انتخاب این اسم، اشاره به جنگی است که بین دولت عثمانی به فرماندهی سلطان سلیم اول و دولت پادشاهی سلطان قانصوه در
۱۵۱۶ میلادی در این روستا در گرفت و گفته می‌شود، این روستا، نخستین منطقه‌ شام بود که به اشغال فرمانروای عثمانی در‌آمد.

این مجله علاوه بر گرافیک باکیفیت، کاملاً با فلسفه منتشر می‌گردد  میتوان گفت که حرفه‌ای‌ترین محصول گرافیکی است که توسط یک گروه تروریستی انتشار میشود به عنوان نمونه، پس از آنکه عبدالله الکویتى رهبر شبکه القاعده در وزیرستان پاکستان که مدت‌هاست اقدام به اعزام تروریست به سوریه و عراق مى‌کند، رسماً به داعش پیوست، عکس روی جلد شماره ششم این مجله، تصویری بسیار با کیفیت و متفاوت از وزیرستان با چنین تیتری بود: «القاعده وزیرستان؛ ایمان از درون».
ابعاد تبلیغات داعش البته در این مجله خلاصه نشد و فیلم‌هایی که از این گروه منتشر می‌شود، بر خلاف سایر فیلم‌های منتشر‌ه از گروه‌های تروریستی نه تنها دارای کارگردانی است، بلکه از تکنیک‌های ویژه چه در تصوربرداری ‌نظیر تصویربرداری هوایی‌ و چه در تدوین با نرم افزارهایی چون افترافکت بهره می‌برد که نشان از سرمایه‌گذاری جدی این گروه تروریستی بر ‌تبلیغات است.
تولید یک فیلم با نام «هر چند کفار نپسندند» درباره تاریخ خونین تروریست‌های داعش که برای زندانیان گرفتار داعش در سوریه پخش می‌شود و انتشار پوستر و کلیپ‌های کوتاه درباره نحوه کشتار‌ها و زیرنویس انگلیسی این فیلم‌ها، نشان می‌دهد کوشش داعش برای جذب نیرو از اروپا روز به روز شدت می‌گیرد و ظاهراً این تبلیغات نیز بی‌تأثیر نبوده و در میان این گروه تکفیری، شمار خارجی‌ها قابل توجه است.

بر اساس گزارش واشنگتن پست، حدود ۵ هزار نفر از اکتبر ۲۰۱۴ تا ژانویه ۲۰۱۵ به داعش پیوسته‌اند تا تعداد افرادی که از هشتاد کشور به این گروه تروریستی ملحق شده‌اند، به حدود ۲۰ هزار نفر برسد و این در حالی است که مرکز بین المللی مطالعه افراط گرایی و خشونت سیاسی در ماه اکتبر ۲۰۱۴ این تعداد را پانزده هزار نفر ثبت کرده بود.
مطابق با ‌این گزارش، رقم یک هزارو
۲۰۰ فرانسوی در مقایسه با ۴۱۲ نفر در اکتبر ۲۰۱۴ ثبت شده و در واقع تعداد فرانسوی‌هایی که به داعش پیوستند، سه برابر افزایش یافته است. آلمان از لحاظ تعداد مهاجران آلمانی برای پیوستن به داعش در رتبه دوم قرار دارد و در مقایسه با ۲۴۰ نفر در اکتبر ۲۰۱۴، تعداد مهاجران آلمانی به سمت داعش به ۶۰۰ نفر افزایش یافته است.
همچنین تعداد تروریست‌هایی از انگلیس، بلژیک، نیوزیلند، سوئد، فنلاند، دانمارک و نروژ نیز افزایش قابل ملاحظه‌ای پیدا کرده است و قرار دادن این آمار در کنار افزایش عناصری که در این مدت از پاکستان به داعش پیوسته‌اند، از
۳۳۰ نفر به ۵۰۰ نفر، نشان می‌دهد استراتیژی تبلیغاتی داعش کارساز واقع شده و همه تروریست‌های جهان یا آنهایی که به افراط گرایی علاقه‌مند هستند، راهی عراق و سوریه شده‌اند!
حال ظاهراً طالبان که از نفوذ داعش احساس خطر کرده، با انتشار زندگی نامه پنج هزار کلمه‌ای ملاعمر به عنوان اقدامی بی‌سابقه، عملاً در پی‌‌ همان روشی رفته که داعش مدت‌ها مورد بهره برداری قرار می‌دهد؛ زندگی‌نامه‌ای که در آن از ملاعمر به عنوان یک چهره شوخ‌طبع و علاقه‌مند به آر پی جی یاد شده و تصویرسازی جالبی از مردی شده که آمریکا برای اطلاعاتی درباره او
۲۰ میلیون دلار پرداخت می‌کند!
به نظر می‌رسد، اکنون تبلیغات در میان گروه‌های تروریستی بیش از هر زمان در بالا‌ترین سطح ممکن جدی گرفته شده و رقابت تبلیغاتی گروه‌های تروریستی در آینده پررنگ‌تر شود و از این منظر پدیده‌ای که‌ زیرپوستی توسعه پیدا می‌کرد.

مردم افغانستان سالیان درازاست در آتش افراطیون سوخته اند باید بادرک رسالت های اخلاقی خود برای دفاع از وطن ، دین و ناموس قبل ازاینکه پنجال افراطیت گلوی شانرا پاره ، پاره بسازد و داغهای بیشتر ازداغ های پارها برقلب های شان مستولی گردد بهتر است که برای زدودن نسل افراطی از هر مسیری امکان استفاده نمایند که بهترین این مسیر را همانا وحدت ملی و همبستگی اقوام مسکون در افغانستان شکل میدهد.

  

 


بالا
 
بازگشت