محمدیعقوب هادی

 

رازهای پنهان تر از راز

در جهان ما که با خلاقیت چشم گیر انسانی اراسته شده، بسا از واقعات هست کرده انسان‌ها راز های پنهان در خود دارد که تا انتها وتا فراموشی پنهان مانده است. هر چند در حول حوش این چنین واقعات فر آورده های گمانی و یقینی گوناگونی گفته شده ، اما به نسبت همه قبولی نشدن آن، نظر شک و تردید را بصورت کامل از بین نبرده است.

بدین ترتیب واقعیات بسیاری که در جهان ما رخ داده راز های آن ناپیدا مانده، از آن جمله واقعیاتی را از چند مرحله زمانی که داستان و افسانه شده در اینجا یاد هانی میکنیم. مانند روایات مرگ هتلر، ترور جان اف کندی ریس جمهور ایالت متحده امریکا، واقعه یازدهم سپتامبر، مرگ هزاران انسان که نه یک راز بلکه ده‌ها راز را به زیر خاک برد،چرا که آنجا مرکز بزرگ تجارت جهانی بود. نا پیدائی هویت مجموع سر نیشینان این هوا پیما که با انتشار چند قطعه فوتوی عاملان حادثه مستور ماند. در این باره نتائیج تحقیقات نیز حاکی از آنست که شکل فرو ریزی این برج ها وتخریبی را که بر خورد هواپیما میتوانست ببار بیاورید فرق کلی دارد . اما تا هنوز حقیقت زیر پوشش است بی گمان که تا انتها چنین خواهد ماند در همین تاز گی ناپدیدشدن هواپیمای بوئینگ 777 شرکت هوایی مالزی که از کولالامپور بسوی پکن با 239 مسافر پرواز نموده بود و... ده ها واقعه‌ای از این دست وبه این سلسله نزدیک به کنکاش های ذهنی خود ما ومردم ما در حال حاضر واقعیت‌های وجود دارد که هنوز حقیقت پنهان در متن و بطن خود دارد.

واقعیت شبکه القاعده و تنگا تنگی روابط وظوابطی که این خلقت را زمانی پاک و زمانی پلشت به تبلیغ گرفت وبالاخره با کشتن شخص شماره یک این شبکه اسامه بن لادن شریک سودش به انتقام رسید ولی تا همین لحظه داستان شرایط زندگی بن لادن در حیاط مصئون نظامی دولت پاکستان پوشیده است.

یک تصویر در جایگاه فرمانروای یک هویت خود ساخته بنام طالب سالهاست جانب اصلی معضله در افغانستان و منطقه قرار گرفته است. منابع صاحب غرض در پی دستور تولید وحشت ودهشت به این گروه قدرت سازی میکند ، در حالیکه به هیچ صورت گروه طالب با ببر های تامیل سریلانکا که در مدت زمان کم از صحنه برداشته شد قابل مقایسه نیست. ولی در افغانستان هنوزمعمای طالب پنا هگاه بازار سود ستمگران جهانی است.

نشانه‌های زایش گروه جدید جنگ وکشتار از جنس (داعش) در افغانستان با علایمی در فصل بار داری است کشتار بی رحمانه بادغیس با انعکاس اینکه چه کسانی چه کسانی را به عنوان چه کشتند دستور منابع پنهانیست که پنهان کاری حقیقتِ این واقعیات برای‌شان سود آور است.

این پیش درآمد بحث در اساس توجیه به سرنگونی هوا پیمای بوینگ 777 شرکت هوائی مالیزیا است که با 295 مسافر در نزدیکی مرز روسیه هدف گیری وسقوط داده شد. از آغاز سرنگونی این هوا پیما اتهام زنی ها شروع گردید و بیشتر از همه ایالت متحده آمریکا در اولین ساعات سرنگونی این هوا پیما روسیه راعامل سرنگونی آن خواند. استقلال طالبان شرق اوکراین به دستور روسیه متهم استند که با اسلحه روسی این هواپیما را هدف گیری نموده اند. بی گمان که استقلال طلبان شرق اوکراین مسلح با تجهیزات روسی استند. اما این بدان معنی نیست که ارتش اوکراین از این امر مستثنا است . روسیه نیز ارتش اوکراین را مسئول این واقعه میداند وادعا دارد که هوا پیمای نظامی ارتش اوکراین در مسیر پرواز این هوا پیمای مسافر بری مشاهده شده است. بعد ها گزارشی به نقل از خبر گزاری ریانووستی در مطبوعات نشر شد که این هواپیما در اثر یک اشتباه از طرف نیروی ضد هوائی ارتش اوکراین که در همان روز مصرف تمرین بودند هدف گیری شده است. اضافه به این گزارش‌ها، ارتش اوکراین گفته که سقوط هوا پیما به اساس ترکشی که در نتیجه اصابت راکت در هواپیما بوجود آمده منفجرو سقوط نموده است. این گزارش بیشتر نزدیک است با خبری که بقول ریا نووستی هواپیمای جنگی در کنار این هوا پیمای مسافر بری مشاهده شده است. بسیار اهم ومهم این که همه گزارش‌ها سر پوش گذاشتن به حقیقت پنهان این واقعه میتواند باشد.

شنیده های غیر مطبوعاتی حکایت از یک پلان وسیع‌تراز سرنگونی این هواپیمای مسافر بری میکند. گفته می‌شود هم‌ زمان با پرواز این هواپیما ریس جمهور روسیه آقای پوتین که از شرکت در جام جهانی فوتبال در برازیل باز گشته بود بعد از توقف در اسرائیل از همین خط سیر هوائی عازم روسیه بوده است. این معلومات گمان میکند هدف اصلی، هواپیمای حامل ریس جمهور روسیه بوده است. در این روایت گفته میشود هوا پیمای حامل ریس جمهور روسیه در ارتفاع 3600 فیت بلند تر از هوا پیمای مسافر بری مالیزی که در ارتفاع 11000 فیت پرواز مینموده عوض گرفته شده است. اما از آنجا که روسیه در حد این امکان است تا از چنین پلانی بی‌خبر نباشد وبی خبر نماند، مگر اینکه هیچ نوع گزارشی حتی با ایما واشاره هم در خصوص این گمان از هیچ سوئی و دریچه ای مطبوعاتی نشده ، در ذهن انسان انگیزه‌ جنگ عمومی اول را که گفته میشود ترور ولیعهد اتریش «ارشیدوک فرانتس فردیناند» سر آغاز آن بوده شبیه سازی میکند. اما جهان کنونی دنیای یکصد سال قبل نیست که بهانه‌های از این دست چنان جنگی را تحریک نماید که هیچ برنده ای نداشته باشد. قدرتمندان جهان امروز جنگی را آغاز نخواهند کرد که خود شان در آتش آن بسوزند. آن‌ها برای سوخت ساز جنگ افروزی شان بقول خود شان از انسان‌های مصرفی استفاده میکنند. به همین دلیل راز سرنگونی هوا پیمای مسافر بری شرکت هوائی مالیزی نیز راز باقی میماند. اینکه برای انتقام و پاسخ چه تعداد انسان دیگر چگونه ودر کجا قربان خواهند شد، اینرا منافع همین جنگ افروزان در بهره برداری از وضعیت تعین خواهد نمود...............

 

م ی هادی

 

  


بالا
 
بازگشت