ا.دهقان
ا.دهقان
منبع:خارجی
راجع به درسهایی از میدان
اظهارات رئیس کمیته امنیت و ضد رشوه وفساد پارلمان روسیه خانم ارینا یارووا
میدان ـ عبارت از وعده و قــول انکشاف آزادی نیست، بلکه نابودی فـــرمایشی اوکـــــراین است. این (میدان) یک کودتای دولتی خلاف قانون اساسی کشور که راه را برای نسل کشی و تجاوز نظامی باز میدارد.
در برشمردن حوادثی که در میدان رخ داد از همه اولتر علاقمندی من را جلب میکند تا اذهان نمایم که او ( میدان) سبب از هم پاشیده گی اوکراین و کاهش حیثیت و اعتبار ارزش اروپا گردیده.
اگر تکنولوژی بوجود آمدن میدان را به مثابه یک پروسه به تجزیه و تحلیل بگیریم تثبیت میشود که علت بوجود آمدن میدان و جنگی که امروز در اوکراین جریان دارد و مسبب تیره شده مناسبات بین المللی و متزلزل شدن سیستم جهانی شدن ( گلوبالیزم) امنیت ناشی از مداخلات مسلحانه ای ظریفانه ای تحت عنوان بشر دوستی که از طرف ایالات متحده امریکا امروز در جهان پیاده میشود، با بکار بردن دو چندان استاندرد در سطح حقوق بین المللی تطبیق میگردد.
با تاسف باید گفت که میدان و اوکراین امروز به صحنه انقلابات نارنجی مبدل شده است، زمانیکه دولت توسط شهروندانش و به کمک آنان ویران میشود و روی این ملحوظ این همه حوادث مربوط به میدان میشود که مانند یک حادث ضرورت است تا عوامل آنرا کلیه کشور های جهان تجزیه و تحلیل نماید.
ما از این مسائل خوب آگاهی دارم که ایالات متحده امریکا تلاش دارد تا کاربرد اسلحه جدید را جنبه همگانی ببخشد، امریکا با تجاوز نرم افزای خود در حاکمیت و استقلال داخلی کشورهای دیگر و ازبین بردن حاکمیت کشور ها بالای مطبوعات و اطلاعات شان و کار پی درپی با جوانان اساس دولت مداری را ویران و سر انجام مناقشات بین المللی رخ میدهد و جنگ های داخلی آغاز میابد.
نتیجه:
در آخرین تحلیل پرده پوشی کردن جذب منابع کشور ها و تقویت حاکمیت خویش در وضعیت جیوفزیکی و استفاده از امکانات اقتصادی کشورها، ایجاد تهدیدات جدید و جدید برای صلح، امنیت و مصئونیت بشریت از جمله اهداف ایالات متحده امریکا میباشد.
دراین خصوص نه تنها تفکر جداگانه هر کشور در رابطه به اتفاقات به وقوع پیوسته میدان ضروری است، بلکه مهم این است که به دیالوگ بین المللی ضرورت است. خطر جهانی شدن تکنالوژی نقض پرنسیب های بین المللی و استاندارد های امنیت متکی به نورم های قبول شده جهانی متصور است.
آنانیکه به امید یک تغیر به سوی بهتر به میدان حاضر شده بودند کنون نه تنها مایوس و نا امید استند بلکه گستاخانه ایشانرا استعمال و فریب داده اند.
باید خاطر نشان ساخت که در واقعیت امر، امروز یک دولت دکتاتوری ظالمانه در اوکراین با داشتن چنین ذهنیت اندوهبار و نا امید کننده که گذشته را فراموش کن! و از عفو وبخشش استفاده کن! حاکم است.
جای نهایت دشوار و غم انگیزاست که دیگر زنده گی انسانرا نمیتوان باز گشتاند. به تاسف باید گفت که تعداد قربانیان به هزار ها انسان میرسد و هنوز هم جریان دارد و از همه نا امید کننده این است که هیچ نوع دلایلی برای این مرگ ها وجود ندارد.
باید خاطر نشان ساخت که این نوع سیاست ها به طور قطع آینده ندارد.
تا زمانیکه دولت کیف به این دیوانگی خود خاتمه ندهد پس هر نوع پیشرفت و انکشاف برای دولت اوکراین بیشتر و بیشتر واهی و خیالی شده میرود.
به این اساس برای روسیه نه تنها در مناسبات با اوکراین بلکه سوال جهانی شدن امنیت جهانی به یک ماموریت به خصوص بشردوستانه مبدل میشود.
به گفته خانم ارینا یارووا، در واقعیت امر کشور ما امروز به مثابه بزرگترن سبژیکتیویزم حقوق بین الدول محسوب میشود که اجازه بین المللی را در دفاع از حق زنده گی و امنیت بشریت با خود دارد.
روسیه آزاد، آگاه و دوستدار صلح یکی از حلقات مدافع جدی اروپا و اوکراین محسوب میگردد و هم چانس برای ساختار چندین جانبه سیستم جهانی شدن امنیت خدمتگذار است.