محمدعلی مهرزاد
مرگ جنايت كاران جنگي؛ بدون محاكمه مايه ننگ است!
مرگ اريل شارون ، صدراعظم سابق اسرئيل بعد از هشت سال كوما در سطح منطقه وجهان با واكنش هاي متفاوتي روبروشده است :ازجمله گروه حماس كه كنترول نوار غزه را در اختيار دارد ،باشنيدن مرگ اين جنايت كارجنگي اظهارداشته كه حالا با مرگ اين مستبد ، ما نسبت به پيروزي بيشتر مطمئن هستيم ، مردم ما امروز به خاطر مرگ اين جنايت كار كه دستها يش به خون مردم و رهبران ما آغشته است ، بسيار خوشحال هستند. ديد بان حقوق بشراز مجازات نشدن آريل شارون با انتشا ر يك اعلاميه اظها رداشته اند كه اين مايه شرم است كه اريل شارون بدون ان كه به خاطر كشتار (( صبرا وشتيلا)) وديگر بدكاريها يش محاكمه شود؛ به گورستان سپرده شود ؟همچنان مدير خاورميانه اي ديده بان حقوق بشر در باره مرگ آريل شارون چنين اظهار نظركرده است : مرگ او، يك يادآوري گزنده ديگر بر اين واقعيت است كه سال ها چشم پوشي از نقض حقوق بشر ، وهيچ كمكي به صلح اسرائيل و فلسطين نكرده است .
باراك اوباما ضمن اداي احترام به آريل شارون از او به عنوان (( رهبري ياد كردكه زندگي را وقف اسرائيل كرد ))، ديويد كامرون صدراعظم بريتانيا گفته است كه اريل شارون يكي از چهره هاي برجسته تاريخ اسرائيل است واوبه عنوان صدراعظم تصميمات شجاعانه ودر عين زمان اسرائيل يك رهبرمهم را از دست داد.
صهونیزم این فاشیست های قرن 21 اخرین میخ رانه تنها بر تابوت آزادی، وحقوق بشر درسرزمین فلسطینی ها وبلندیهای گولان سوریه زدند بلکه بازگشت به مرزهای 1967 را که اخیراً بارک اوبا ما در بیانه ای خود با احتیاط ومحا فظ کا رانه اظهار داشت صدراعظم اسرائیل ردکرد وجریان صلح را که تا حدی امید واری برای تشکیل دولت فلسطین ایجاد شده بود به یاس تبدیل کرد. رژیم اشغال گر قدس ،ا غا ز گر تنشهای منطقوی وفرا منطقوی در جهان می باشد، صحنه های هولناک که توسط اسرائیل از اغاز تا این دم بوجود آمده آموزه از آمیزش نفرت وخون را در بین اعراب ساکن در قدس شریف وکشورهای مجاورآن نظیر مصر وسوریه ولبنان ونوار دریای اردن هرسنگ فرش جاده های این مناطق را به خون عربها آزین می بندند که با نهایت بیداد و افسوس از کاشانه های شان در قدس طرد شده اند تا باشد که یک ملت یهود که تاریخ وخزا نه های مدارک ادیان وکتابهای تورات وانجیل شاهد بدرفتاریهای شان در طول هزاران سال بوده است. 15 ماه می 1948 میلادی روز نکبت برای مردم فلسطین نام گذاری شده است، اسرائیل فیصله های سا زمان ملل متحدرا گستاخانه نقض کرده وفعلاً بریش این سازمان بازی می کند، این نه اولین ونه هم اخرین هشداریست برای جامعه جهانی که اگر جلوی این خشونت اوباشان شلاق خورده هتلر را نگیرند ، شاید این گلیم ماتم مردم مظلوم فلسطین در خانه های هرفرد از کشورهای که در ظاهر ادعا دارند که آزادند واز ازادی حمایت می کنند بشکلی از اشکال تکرارشود ، چرا تا این تاریخ اسرائیل همه کشورها را گستا خانه به مبارزه طلبیده، ولی این سکوت حامیان اسرا ئیل نه تنها در تشدید اوضاع کشورهای اسلامی افزوده بلکه به تما م ا عضای سا زمان ملل متحد وجهان یک توهین وتحقیر وبی حرمتی تلقی می شود! درست است که خشونت در برابر جامعه جهانی از خصوصیت برترجوی نژادی اسرائیل است ، ولی نباید کشورهای که با تشویق وهمکاری ویا سکوت خود با همدستی صهیونیزم این خشن ترین وخون آشامترین رژیم قرن 21 را با اعمال استبدادی در سرکوب جنبش های ملی ورهای بخش در هرگوشه وکنا ر جهان انجام می دهد نباید اجازه بدهند تا این همه ظلم وستم بحق مردم فلسطین روادارند وتخم خشونت را که در فطرت این رژیم است اجازه ندهند دامنه آن حیات امروز وفردای بشریت را به نابودی بکشاند
این همکاری وترغیب درخشونت در برابر جامعه جهانی از خصوصیت بر ترجوی نژادی اسرائیل منشه می گیرد ، شما خود شاهد هستید که بعد از استقراراجباری این نژاد پرستان در سرزمین فلسطین ها در هرکجا ی این گیتی صدای آزادی بلند شود ویا حرکتی ضد استبداد حرکتی بوجود آید ، بدون شک چون سایه سیا وتاریک می توان حضور اسرائیل این نژاد پرستان را در شکنجه واختناق جنبشهای ملی به نفع حکومتهای استبدادی احساس نمود .
رژیم اسرائیل از بدو تاسیس تا این تاریخ جزفریب ونیرنگ در روابط خود بحیث رمز موفقیت خود دانسته است ، برای اینکه در شناخت اسرائیل دقیق تر وارد شویم به این نتیجه می رسیم که رژیم اشغا لگر قدس حتی در روابط خود با صمیمی ترین متحدان خود نظیر امریکا وانگلیس خیانت می کند ، یکی از نیرنگها ی شناخته شده اسرائیل اینست که هم زمان با جناهای متخاصم وقدرت های درگیر جهان ودر کل تناقض میان حرف وعمل وفریب افراد با وعده های دروغین از ویژه گی بارز صهیونیست ها در طول تاریخ بوده است . به نوشته گارودی تحلیلگر فرانسه این رژیم تلفیقی از تهاجم ودروغ است که این آمر به اسرائیل اجازه داد تا صحرای سینا را وبخشهای دیگر سرزمین اعراب را اشغال کند ، دروغ به این دلیل که نماینده گان رسمی حکومت صهونیستی پیوسته تاکید می کردند که در پی یک ضمیمه سازی جدید نیستند ! اسرائیل در سال 1966 اعلان داشت که اسرائیل به خاک هیچیک از همسایگان طمع ندارد ؟ درحالیکه موشه دایان وزیر دفاع ان وقت اسرائیل به تاریخ 5 جون 1967 ( روزقبل حمله) گفته بود که ما قصد حمله به خاک اعراب نداریم ! اما یکی از قومند انان هوای اسرائیل بعد از عهد شکنی اظهارداشته بود ( 16سال آماده سازی ومقدمات در 80 دقیقه اجراشد )، چرا گفته بود که ما با این طرح زنده گی می کردیم ، ازاین طرح تغذیه می شویم وپیوسته آنرا کامل تر می ساختیم ! یکی از قوماندانا ن نیروهای حافظ صلح در منطقه خاورمیانه راجع به اشغا لگر قدس گفته بود که : در سراسر زنده گی ام باورنمی کنم روی کره زمین انسانی را هم چون یک فرد اسرائیل دیده باشم که این گونه در تحریف حقیقت وبکارگیری از فریب ونیرنگ واردتر باشد ؟
براستی اعتماد به چنین گروه مکار ، قدرت طلب وپیمان شکن که نفع خویش را همواره در زیان دیگران می جوید ودر همان حال که با تو گرم می گیرد با دشمنان تو نیز تماس دارد ، اسرارت را به انا ن می فروشد واز پشت به تو خنجر می زند ، ایا این روش تا کی روند دیپلماسی را بسوی دروغ ونیرنگ بکشاند وجهان ناظر این همه فتنه وآشوب باشد ؟ ازدشمنی وعناد اشکار وغیر قابل انکا ر اسرائیل با ملت های به پاخاسته وقیامهای رهای بخش یاد کنیم یا از ترورهای سران ملی گرای کشورهای جهان سوم در سراسر جهان باشیم ! دوسیه ترور مرموز ( جان اف کنیدی ) رئیس جمهور فقید امریکا نیز یکی از قربانیان احتمالی توطئه صهیو نیزم گشوده وخوانده خواهدشد !
نگاه اسرائیل پس از حادثه 11 سپتمبر 2001 به افغانستان به عنوان یکی از حوزه های جدید نفوذی خود نگریسته وبه طور کلی سیاست خارجی اسرائیل در قبال افغانستان پس از 11سپتمبر روی مسایل که در طول جنگهای تحمیلی بوجود اوردند متمرکز است ازجمله : اولاً اسرائیل در چوکات موساد همواره می کوشد تا در نقاطی که بازیگران اصلی در مورد افغانستا ن توجه دارند تاثیر گذار باشد ، یا بعبارت دیگر عمق استراتیژی های افغانستا ن را چنانکه بازیگران اصلی در نظر دارند می خواند ، زیرا اسرائیل در فضای منازعات دراین کشورها بیشتر آشنا می باشد . ثانیاً اسرائیل علی الرغم تا ثیری که در نظم سیاسی کشوری اش وقتاً فوقتاً رونما می گردد ، عمق استراتیژی های خودرا تغیر نداده ودر سیاست متغیر ها آن جنبه ای را می خواهد که اجماع استراتیژیک منطقه با اهداف حاکم بر منطقه آنرا می خواهد پیاده ،گسترش وحفظ نماید . ثالثاً درین گیر ودار اسرائیل همواره آماده است تا کسب اختیا رات ونفوذ خویشرا در هر حوزه ای که فعالیت دارد در نظر داشته وانرا دربخش قدرت اقتصادی ودانش فنی وقدرت نظامی وجنگ متمرکز نماید . وموازی به سه هدف متذکره اسرائیل در صدد گردآوری مخفیانه اطلاعات در خارج از خاک اسرائیل است ، تا ازینطریق بتواند در خنثی سازی تلا شهای متخاصم برای تهیه وتولید تسلیحات غیر متعارف به معلومات اضا فی دسترسی پیدا کند واز طرف دیگر خنثی سازی عملیات سازمان یافته ای که منا فع واهداف اسرائیل را در خارج تهدید کند جلوگیری وبعضاً دست به عملیات بخصوص درخارج از خاک اسرائیل توسط شبکه استخباراتی ( موساد ) می زند .
اگرچه در ظاهر اسرائیل سعی کرده است تا از حساسیت زدای افکار عمومی جهان اسلام ، ازورود به افعانستان به صحنه سیاسی ونظامی افعانستان پرهیزکند ، اما درپشت پرده سیاست بازیهای که درمنطقه براه افتیده است بی علاقه نیست که اولاً بنا م معا ملات تجارتی و زراعت وارد افغانستان شود، چه در ین دوبخش طور وانمود ساخته است که از تجربه منحصر به فرد بهره منداست ، وازین طریق است که سرانجام ساحه فعالیت خودرا اهسته آهسته به دایره همکاری امنیتی ، نظامی واطلاعاتی توسعه بخشد ، بقول یکی ازپژوهش گران صاحب نظرعلی الرغم هشدارهای امریکا به اسراییل درعلنی شدن حضورش در افغانستان ، اسرائیل یک واحد از نیروهای مخصوص ، موسوم به (( ماتکال )) یا واحد 262 را به افغانستان فرستاد ، این واحد که در آواسط دهه 60 تشکییل شد ، متشکل از یهودیان عرب تبار وعرب زبان افریقایی واسیایی بود ، که به لحجه های عربی صحبت می کردند . انها به یونیو فرم های اردو های عربی واسلامی را می پوشیدند . وظیفه سازما ن آن ها ، رخنه به عمق مناطق عربی وانجا م عملیات های تخریبی وجاسوسی است . برخی ازآن ها لباس اردوی پا کستا ن را می پوشند .تعداد از افراد این گروه ، برای رخنه در مراکز هسته ای پاکستان در کویته وانجام عملیات تخریبی در درون آن آموزش دیده اند !
ولی سکوت بعضی ازکشورها، صلح جهان ،عدالت اجتماعی ودموکراسی را به سوال مواجه ساخته است ! با تاسف که کشورهای عربی بصورت خاص وکشورهای اسلامی بصورت عموم در برابر تجا وزات اسرائیل ونقض فیصلها ی ملل متحدازطرف اسرائیل کشورهای عربی صرف به تشکیل محا فل وگردهمای بی نتیجه که هرکز ضمانت اجرای ند اشته اقدام می کنند ، خصوصاً دولت ایران در طول تاریخ ایجاد اسرائیل جز شعار وایجاد مشکلات اضافی مصدری کاری که درحل معضله مردم فلسطین کمک کند نه شده است ، برعکس موجب تشتت وایجاد اختـــــلافات در بین سا زمان ازادی بخش فلسطین شده است !
اکنون که دولت جمهوری ترکیه می خواهد نقش کلیدی وتا حدی رهبری را درحل قضایایی خاورمیانه بصورت خاص وبصورت کل اختلافات که در کشورهای اسلامی بوجود آمده دست به ابتکارات جدید زده است ، چه دولت ترکیه روی همرفته از شهرت خوب در منطقه بهره مند است ، سوال اینجاست که ترکیه در طول تاریخ روابط سیاسی با اسرائیل تجربه کافی را بدست آورده که اسرائیل به هیچ عنوان نه تنها در سطح منطقه بلکه در سطح جهان قابل اعتماد نیست وصرفاً تا اکنون از موقف ترکیه در مقابل کشورهای اسلا می سوء استفاده کرده است ، وبشکلی از اشکال ترکیه را از فجایع وتجازات که در سرزمین فلسطین انجام داده است دور نگهداشته است . حادثه ای که منجربه کشتا ر فلسطینی ها در برگذاری ویاد بود از روز نکبت شد، دیگر جای برای اعتمادسازی نمانده است ، هما ن طوریکه اسرائیل در معادلات سیاسی در سطح منطقه وجهان اسلام و قضایای بین المللی از سیاست فریب ونیرنگ کار گرفته ، مردم فلسطین وکشورهای منطقه از دولت های حامی اسرائیل انتظاردارند تا در حل قضایایی منطقه خاورمیانه وبخصوص موضوع تشکیل دولت مستقل فلسطینی صادقانه قدم بر دارند ، چرا که منشه تمام معضلات همانا اسرائیل است، جای داردتا قدمهای جدی وموثر ودر عین زمان صادقا نه برداشته، در روابط خود با اسرائیل تجدید نظر کرده سکوت خودرا درمقابل گستاخی وهتک حرمت که به انسان وانسانیت می کندبا اقدام موثر به همکاری کشورهای ذیدخل که ضمانت اجرای داشته باشد بعمل آورد تا این معضله مزمن سرانجام حل شود .