غلام سخی ارزگانی

 

دفاع غیرعاقلانه حامد کرزی از تروریستان طالبی

 همه خوب می دانند که آقای حامد کرزی به عنوان مهره دلخواه امریکا و غرب به صفت رییس اداره مؤقت، حکومت انتقالی و رییس جمهور بر مردم ما تحمیل گردید و جبهه متحد ملی افغانستان نیز آگاهانه و یا غیرشعوری حامد کرزی را در آغوش گرفت.

 جامعه جهانی تصور کرد که حامد کرزی آنان را در مبارزه علیه تروریسم، کشت کوکنار، تولید مواد مخدر، قاچاق و همچنان در شکل گیری حکومت داری خوب، رعایت حقوق بشر، حاکمیت قانون و فقرزدایی در افغانستان کمک خواهد کرد. ولی حامد کرزی در جریان سیزده سال حکومت مافیایی خویش با چنان تقلب و تزویر کمک کنندگان جامعه جهانی و مردم افغانستان را فریب داد که بی پیشینه می باشد. مضاف برآن، کرزی با نحوی از انحاء طالبان را با شیوه های نوین زنده و سازماندهی کرد و آنان را در نقاط مختلف کشور مستقر ساخت. در این رابطه از این منبع چنین می خوانیم که:

«وزیر دفاع پیشین آمریکا می گوید: کرزی، طالبان را در شمال جابجا ساخت!

رابرت گیتس وزیر دفاع پیشین آمریکا در کتاب خاطرات گفته است که حامد کرزی رییس جمهور پیشین افغانستان از همان سال های دور دوم حکومتش به جابجایی طالبان در شمال آغاز کرد.
رییس پیشین پنتاگون همچنان در این کتاب نوشته که آقای کرزی در یک نشست محرمانه در ارگ کابل از من خواست تا در از بین بردن سران جبهه شمال و تضعیف آنها با او همکاری نمایم.
در این کتاب آمده است، کرزی به من گفت: بزرگترین تهدید در برابر حکومت من جبهه شمال است نه طالبان.

بر اساس نوشته گیتس، کرزی افزود که حداقل دست من را در تقویه طالبان باز بگذارید تا بتوانم از آن طریق تفنگ سالاران را از بین ببرم.

کرزی جابجایی افراد مسلح طالبان را با فامیل های شان به کمک کشور انگلیس و همکاری سازمان مواد خوراکی ملل متحد از پاکستان به نام عودت کنندگان و بیجا کنندگان آغاز کرد.» (ماندگار/ اخبار سایت آریایی/ سه شنبه 6 ميزان 1395 خورشيدی برابر با 27 سپتمبر 2016 ميلادی)»

آیا حامد کرزی در ارتباط هویت های تنگ تباری، سلیقوی، سمتی، مذهبی، سازمانی و سیاسی خویش در مطابق با سیاست های تجاوزکارانه استخبارات پاکستان به طور عریان از طالبان حمایت نکرده و منافع شخصی و سیاسی خویش را در وجود طالبان و سایر تروریستان نمی بیند؟ آیا حمایت حامد کرزی از تروریستان طالبی یک عمل ضد دینی، ضدبشری، ضدقانونی و ضد منافع ملی مردم افغانستان نمی باشد؟

از این گذشته کرزی با ستون های پنجم در نفاق و تفرقه اندازی  بین احزاب و اقوام کشور نیز نقش بارز را بازی کرده که همه می دانند. حامد کرزی و همقطارانش با اشکال مختلف احزاب جمعیت اسلامی افغانستان، حزب وحدت اسلامی افغانستان و جنبش ملی اسلامی افغانستان را به چندین قسمت تجزیه کرد و دشمنی های سمتی، قبیلوی، مذهبی، شخصی، گروهی، خانوادگی وغیره را در میان آن ها ایجاد و گسترش داد که تا حال ادامه دارد.

دیگر این که آقای حامد کرزی با حلقات شؤنیستی خود در ایجاد فساداداری، گسترش قاچاق، تولید مواد مخدر، غصب اراضی، قوم پرستی، تروریست پروری و معافیت ناقضین حقوق بشر از قانون بیشترین خدمات فراموش ناشدنی را برای دشمنان داخلی و خارجی مردم افغانستان انجام دادند که مثل آفتاب روشن می باشد.

کرزی با دسته های خاص تباری و مافیایی اش زیادترین استفاده غیرقانونی را از کمک های جامعه جهانی به نفع خود و باندهای مفسد خویش کردند. در همین رابطه بوده که افغانستان به عنوان «فاسدترین کشور» در جهان مشهور گردید.

علاوه برهمه، آقای کرزی در هردو انتخابات ریاست جمهوری خویش با تقلب گسترده به مقام ریاست جمهوری رسید که از یک طرف از رأی صادقانه مردم بهره برداری غیرمشروع به سود خود و قبیله گرایان خویش کرد. و از طرف دیگر، جهانیان را نیز فریب داد و بالاخره در پایان حکومت خود، دشمنی علنی را بر ضد کمک کنندگان جامعه جهانی و به ویژه بر علیه ایالات متحده امریکا آغاز کرد که از این ناحیه مردم افغانستان را بیشتر متضرر کرد.

آقای حامد کرزی در مدت سیزده سال حکومت مافیایی و قبیله گرایی خویش بزرگترین خدمت را برای تروریستان طالبی، حزب اسلامی، گروه حقانی وغیره کرد. هربار که تروریستان طالبی، حزب اسلامی حکمتیار و دیگر تروریستان در جنگ مسلحانه علیه مردم از سوی نیروهای امنیتی کشور، ناتو و امریکا دستگیر می شدند، پس از یک مدت توسط کرزی از زندان های کشور آزاد می شدند و آن ها با جرئت تمام به پایگاهای تروریستی خویش بر می گشتند و این مراتبه با شدت تمام علیه مردم، نیروهای دولتی، ناتو و عساکر امریکایی با کشتارهای گسترده دست می بردند. از این رو است که حامدکرزی با ستون های پنجم خویش در درون دولت و بیرون از آن، در تروریست پروری از شهرت جهانی برخوردار می باشد.

به این صورت آیا آقای حامد کرزی رهبر عملی تروریستان طالبی نیست؟

جناب حامد کرزی با حلقات فسادپیشه خویش نقش مخرب کننده را در انتخابات سوم ریاست جمهوری  داشتند که بدترین نتیجه را در تاریخ انتخابات جهان بجا گذاشت و افغانستان را در معرض بحران دیگری نیز قرار دادند. افزون برهمه، آقای حامد کرزی با ستون های پنجم و ناقضین حقوق بشر در نقض قوانین نافذه ی افغانستان نیز قهرمانان جهان می باشند که از این جهت بزرگترین ضرر را متوجه منافع ملی مردم کشور کردند. خلاصه این که مردم افغانستان به هیچ صورت حامد کرزی، تروریستان، ستون های پنجم و ناقضین حقوق بشر را نبخشیده و خواهان محاکمه قانونی آنان در محاکم عدلی - قضایی داخلی و بین المللی میباشند.

آقای حامدکرزی پس از پایان حاکمیت قبیله گرا و تبارگرانه سیزده ساله خویش گاه و بیگاه در امور داخلی کشور سفسته سرایی و حتا مداخله غرض آلود نیز کرده و هنوزهم خود را رییس جمهور برحال کشور می پندارد. در این روزها به صورت بسیار افتخارآمیزشؤنیستی خویش از طالبان دفاع کرده که مورد تنفر تمامی مردمان کشور در داخل و خارج قرار گرفته اند.

این منبع در مورد مصاحبه حامد کرزی چنین می نگارد:

«کرزی در گفت‌وگوی خود با بی‌بی‌سی، برای این‌که مخالفتِ خود با حملات هواییِ امریکا به پناهگاه‌های طالبان را نشان دهد، گفت که بگذارید آن‌ها (طالبان) چند ولایت را به تصرفِ خود درآورند؛ زیرا این بهتر است نسبت به این‌که مورد حملۀ هوایی از سوی امریکایی‌ها قرار گیرند. آقای کرزی در این گفت‌وگو تأکید کرد که حداقل طالبان افغان اند و اگر بخشی از کشور به وسیلۀ آن‌ها اداره شود، هیچ مشکلی ایجاد نمی‌شود.» ( ماندگار/ اخبار سایت آریایی/ سه شنبه 6 ميزان 1395 خورشيدی برابر با 27 سپتمبر 2016 ميلادی)

این خود نشانگر آن است که کرزی به صورت نهایت صادقانه از گسترش حملات جبهه یی طالبان در اشغال مناطق و کشتار مردم بیگناه کشور دفاع کرده و هنوز هم هرگونه مشوره و کمک را برای طالبان انجام می دهند. از سوی دیگر، این خود ثابت می دارد که حامد کرزی با تمام توانایی خویش تابع سیاست استخبارات منطقه و فراتر از آن بوده و منافع ملی مردم ما را قربانی نوکرمنشی های خویش نسبت به بیگانگان و تروریستان می کند.

وقتی که طالبان تا حال برخی از مناطق کشور را در شمال، جنوب، غرب، شرق و پایتخت کشور با خون ریزی تمام اشغال کرده و هزاران انسان را به قتل رسانیده اند، دقیقاً که آرزوی حامد کرزی و طرف داران مفسدش را برآورده کرده است. آیا ترورستان طالبی با مدیریت مستقیم حامد کرزی و ستون های پنجم در موترهای شیشه سیاه در جریان پانزده سال آخر در محل های مورد نظر شان نقل داده نشده و عملیات انتحاری را توسط آنان در تمام ولایات کشور و به خصوص در کابل انجام نداده اند؟

همین منبع فوق نقل قول از سخنان حامد کرزی را به طور ذیل می آورد:

 “طالبان از کجا هستند؟ طالبان افغان هستند. اگر افغان هستند، یک قوت افغان می‌آید و یک جایی را می‌گیرد، ما هم یک افغان هستیم پس در آن صورت ما یک جایی را می‌گیریم، ما چه حق داریم؟ اگر ما همه افغان هستیم، یک افغان چرا یک افغان را می‌گوید که تو این‌ جای را گرفته نمی‌توانی و ما چرا به زور امریکا بگیریم؟ اگر طالب به پای خود می‌آید ما به طیارۀ امریکا چرا برویم؟”» (روزنامه ماندگار)

زمانی حامد کرزی اشغال برخی از مناطق کشور و کشتار مردم را توسط تروریستان طالبی به صورت علنی مورد تأید قرار داده است، آیا این خود تأید بر «تجزیه کشور و قتل مردم» نمی باشد؟

این برخورد جناب حامد کرزی کاملاً واضح بوده که تروریستان طالبی را در اشغال مناطق کشور و قتل عام مردم  مورد حمایت علنی قرار داده و آنان را نیز زیادتر در جنایات ضدبشری شان مورد تشویق قرار داده است.

آیا طالبان افغان با پشتوانه استخبارات پاکستان، ستون های پنجم و رهبری حامد کرزی بیشترین عملیات انتحاری و تروریستی را در برابر نیروهای امنیتی ، مردم کشور، ناتو و امریکاییان به عمل نیاورده اند؟ آیا حامد کرزی و طرفدارانش در مدت سیزده سال در خدمت تروریستان، استخبارات بیگانه و به خصوص در خدمت علنی استخبارات پاکستان نبودند و حال نمی باشند؟

 آیا این اظهار حامد کرزی، صدای استخبارات منطقه در تقویت صریح از تروریستان در افغانستان نمی باشد؟ آیا این موضع گیری جناب کرزی اقتدار دولت جمهوری اسلامی و مردم افغانستان را زیر سوال نبرده است؟ آیا جناب حامد کرزی با اعضای ستون های پنجم به صورت آگاهانه رهبری تروریستان را در نابودی کشور و قتل عام مردم افغانستان به عهده ندارند و با این اعمال ضدبشری خویش افتخار نمی کنند؟

این وظیفه مردم است که با فعالیت های دینی، مدنی، قانونی، ملی و عقلانی خویش دولتمداران را وادار سازند تا آنها به صورت صادقانه، خردمندانه و عملی مبارزات همه جانبه را در حل کلیه بحران های کشور آغاز کنند و در قدم نخست ریشه های تروریسم را از افغانستان نابود سازند.

 در ضمن این خواست مردم است که عکس های حامد کرزی از ادارات دولتی برداشته شوند و میدان هوایی کابل که به نام حامد کرزی مسمی شده است، از نام وی به نام «امان الله خان غازی» نام گذاری شود که قابل پذیرش همه اقوام و مردمان افغانستان می باشند.

دقیقاً حال وقت آن رسیده که رهبران دولت جمهوری اسلامی افغانستان با زیربنای عقلانیت دموکراتیک و منافع ملی کشور، همه اختلاف سلیقوی، گروهی، قومی و سیاسی خویش را عملاً کنار بگذارند و با یک اتحاد نظر فراخ دامن و عمل منطقی در مبارزه علیه همه بحران های کشور بسیج گردند و مردم افغانستان را از چنگ دشمنان داخلی و خارجی عملاَ نجات بدهند تا از جمله خدمت گذاران قهرمان ملی کشور در تاریخ به شمار آیند.

درفرجام:

تصمیم و اراده حلقات مختلف داخلی و خارجی بر این نیست که جنگ و تجاوز به این زودی در افغانستان خاتمه پیداکند. در همین رابطه است که حامیان طالبان از درون و بیرون دولت افغانستان ادامه جنگ را رهبری کرده و از آن به نفع خویش استفاده می کنند.

حال اگر مردمان کشور ما به خصوص نهادهای جامعه مدنی، روحانیون، استادان، دانشگاهیان، منورین، بزرگان قومی و قبل از همه دولت مردان افغانستان مبتنی بر اساس خرد و منافع دموکراتیک ملی خویش با هم از طریق یک اتحاد عاقلانه و صادقانه در مبارزه علیه تمام دشمنان داخلی و خارجی اقدام ورزند با یقین کامل که در حل همه بحران های کشور و به ویژه در نابود سازی تروریستان مؤفق خواهند گردید.

 

ومن الله التوفیق

پنجشنبه 10 میزان 1395 خورشیدی برابر با اول اکتوبر 2016 میلادی/ کابل افغانستان

 

 

 


بالا
 
بازگشت