عبدالسمیع کارگر

 

 ژرفناي بحران در اتحادیه ملی کارگران افغانستان

    " ضرورت به نیروی نجات ازبحران "

سایت های نشراتی آریایی، مشعل، جوانان امروز و ..... طی سال پار از فاجعهٌ، توطئه، خیانت، انحراف، سوء استفاده در متن و عمق اتحادیه ملی کارگران افغانستان علیه جنبش کارگران و تشکل زحمتکشان مطالب زیادی به نشر سپرده است.

اسناد، مدارک و شواهد نشان میدهد ابعاد، توطئه علیه تشکل هدفمند کارگران و تهی دستان را با استفاده از وسایل شیطانی چو آدمکهای در قالب  های حزبی، قومی، مذهبی، زبانی آنهم با روان زخمی و معتاد به پراگنده زیستن در پوشش روشنفکر دریش پوش مجلسی، بکار گرفته اند تا مرگ جنبش کارگران را در تاریکی تجلیل کنند و به پهنای سرمایه خود بیافزایند، مزد این سنگ ریزه ها هم نا چیز و آبرو ریزاست. چنان سیاه کاری ها در تمام حوزه های سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی کشور ما به طرز وحشتناکی مورد استفاده است.

سرمایه گذاران که بیشتر به قراردادی ها شهرت یافته اند چنان زرنگ و با تدبیر اند که در انتخاب خود از ادمکهای سود میبرند که ایشان در حرف از همسوئی و دگرپزیری دم بزنند و در عمل ثابت سازند که غیر از خود به هیچ جنبنده ای حق زیستن ندهند خلاصه آدمکهای که به انفجار روانی و اخلاقی سقوط کرده باشند.

اخیراٌ مضمونی را تحت عنوان (( نمایش اول ماه می زیر مراقبت سازمان دهی شده چکمه های پولیس)) خواندم که در سایت جهانی آریایی به نشر رسیده بود. توضیح رویداد این محفل در نوشتار اشتراک کننده ابعاد توطئه علیه آزادی و حق طلبی، تخطی های رهبری از فیصله های مقامات ذیصلاح، تدویر پنهانی جلسات از حضور عده ای اعضای جلسه، امراض خویشخوری و خانواده گی و قومی در تقرر کارمندان، اعمالی بودند که توسط رئیس و معاونینش انجام یافته، کسانی که در ده ها محفل و گردهمایی از همسوئی و دگرپذیری و تحمل دیگران حرف میزنند ولی در محیط کار زیر صلاحیت خود صدای درد کارگری را  نه تنها خفه کردند بلکه حضور او را در محفل تحمل نکردند و بیرونش انداختند. چنان روشی چه در پی خواهد داشت؟ یقیناٌ یاٌس و ناامیدی، خشم و انتقام ؟؟؟

در متن نوشتار نویسنده محترمه چنان مایوسی،نا امیدی و خشم مستولی بوده که به آدرس رئیس و معاونینش (مثلث شیطانی) لقب داده است، این لقب واقعاٌ صفت اصلی و عملیآقایان را بیان داشته است.

زیرا اینجانب منشی کمیسیون برسی مشکلات امکا بودم و با اسناد، مدارک و شواهدیکه اعمال و کارنامه های مسوٌلین قبلی و فعلی را با قیافه های چند مجهوله منعکس میسازد شناسایی کرده ام.

همچنان اینجانب عضو هیات رئیسه اتحادیه ملی کارگران افغانستان، امکا میباشم و از جلسه ای که نویسنده یاد آور شده، من هم دعوت نگردیده ام. شاید آقایان عدم حضور ما را یک ابتکار چاره اندیشی برای حل مشکل قراردادی ها سنجیده باشند ولی مقاومت و مبارزه مردان راستکار، ابتکار آقایون را به آهنگ سمنک تبدیل کرد که سال یکبار است، سال دیگر یا نصیب؟

قبلاٌ تذکر دادم که سرمایه داران ( مشهور به قراردادی ها) از ابتکارات عالی و تجربه شده برخوردار اند و انتخاب شان از آدم ها در قید زمان است، یعنی تاریخ استفاده دارند. سرمایه دار میداند و انتخاب میکند که کدام آدم پراگنده و پریشان حالی صف مردم را پیشه و شغل میداند و ازین پیشه نان میخورد؟

اتحادیه ملی کارگران افغانستان یک سازمان اجتماعی بزرگیست که نیم قرن تجربه کار و انسان شناسی را در خود پرورانیده است ولی بیشترین مشکلاتش این بوده که سمت های کاریش کلان و مسولینش کوچک بوده اند. دیده شده که آقایان محمد قاسم احساس، الحاج محمد ظاهر، عبداستار پردلی، عبدالمعروف قادری و تیم های مربوط اعمالی را انجام دادند که از درون نا پخته آنان نمایندگی میکند و هر یک بدون استفاده  معقول از شکست دیگری، همان دور با طل و همان قالب های دیروزی و مومیایی را دنبال کرده اند ومیکنند، اینان در حقیقت به چنان هیرو های تبدیل شده اند که در تاریکی دید خود، مشت به جمجمهُ خود و لگد به تن عریان کارگران میکوبند. در حالیکه رهبران اتحادیه باید از پختگی ای برخوردار باشند که مولد روشنی، آگاهی، اعتراض و بیداری در صف زحمتکشان گردند، ولی بدبختانه که انتخاب ما تکراراٌ غلط، غلط، غلط و غلط بوده است.

وضع موجود،بی اعتمادی و آشفتگی روز افزون در اتحادیه ملی کارگران افغانستان، محصول اعمال همین سنگ ریزه ها، اقایون ( قادری، شبرنگ و بریال) است، زیرا دور باطل را آگاهانه دنبال کرده اند و هیچ شخص دیگری را نمیتوان عامل بر رفتاری و گناهان موجود در اتحادیه دانست، زیرا تمام کادر ها و مسوولین متعهد اتحادیه جمع مردان و زنان با احساس و دلسوز، خارج از اتحادیه دست بکار شدند و اتحادیه را از لاک چپ و راست تند، استفاده جو و استخدام شده خارج نمودند، مگر دریغاٌ که اقایان نه تنها همان لاک شکسته را حفظ کردند بلکه لاکی جدیدی برای ادامه رهبری اتحادیه توسط شرکت های ساختمانی البرز، سپید چهر و رد سی طراحی نموده اند؟؟؟

 

ضرورت به نیروی نجات از بحران:

1. ما باید افکار اعضای اتحادیه بخصوص مسوولین صفا کار شورا ها و واحدهای اولیه مرکزو ولایت را شکل دهیم.

2. ایجاد انسجام منطقی به نقشها و موقیعت های اجتماعی کادر ها  و مسوولین اتحادیوی در خور اهمیت است.

3. تشخیص مسوولین پاک دامن و متعهد به همبستگی و تفاهم منطقی و معتقد به کنار آمدن باصول اتحادیوی ضروریست.

4. دقت مسوولانه به پیشنهادات، خواستها و اراده صادقانه اعضای اتحادیه از طریق گفتگو و مذاکره جهت آمادگی برای تصمیم گیری اشد و نیاز است.

5. برخورد عاقلانه، دلسوزانه و تفاهم صادقانه با مسوولین و کادر های این اتحادیه که سالیان عمر خود را در بازسازی و حفظ اتحادیه کارگران افغانستان فداکارانه سپری کرده اند از اهمیت خاص برخوردار است.

6. ایجاد فرصت های برابر برای مشوولین اتحادیوی جهت مشارکت در تصمیم گیری ها و دفاع از منافع اتحادیوی و دست یابی کادر ها و مسوولین در کنترول و حقیقت یابی تحقق فیصله های جمعی، زیرا تجربه ای کنگره فوق العاده و تصویب اساسنامه، نشان داد که نه تنها به فیصله های کنگره عمل نکردند بلکه اساسنامه تصویب شده کنگره را دستکاری و بیشترین صلاحیتهای جمعی را به گروپ مثلث انتقال دادند.

7. جمع بندی پیشنهادات و نظریات مسوولین جهت تدویر کنگره و میتودهای  شفاف انتخاباتی نمایندگان که بتواند تمام راه های جعل کاری، نفوذ افراد روسپی، لفاظان دون، جعل کاران، استفاده جویان و بارکشان قراردادی ها را منتفی سازد.

در این صورت است که کنگره با ترکیب نمایندگان دلسوز، متعهد، معتقد به انسجام یک اتحادیه منضبط میتواند اهداف و اساسنامه اش را در فضای دموکراتیک با قاعده ملی و بین المللی، احترام به فیصله های جمعی ، ارتقای سطح مسولیت جمعی وفردی و پایان دادن بحران و ختم صلاحیت بحران آفرینان ادا نمایند.

8. اعضای هیات رئیسه اتادیه ملی کارگران افغانستان، پاسخگوترین مسٌوولین با صلاحیت اتحادیه اند که باید تدابیر پیش گیرانه را بمنظور جلوگیری از اعمال اتحادیه فروشان روی دست گیرند و از صلاحیتها و مسولیت های که اساسنامه به دفاع از منافع اتحادیه برایشان تفویض نموده، منحیث مسوولیت تاریخی ادا نمایند زیرا کنگره ای که در پیش است و باید بزودی تا پایان سال 1392 تدویر یابد  هر یک ما را برای پاسخگویی در برابر نمایندگان کنگره مکلف خواهد ساخت.

9. فرض است اعضای هیات رئیسه امکا، پلان تدویر کنگره ای را آماده سازند که شفافیت انتخابات، جلوگیری از نفوذ اعمال بدکاران و سنگ ریزه ها، معرفی استفاده جویان با تکثیر اسناد و شواهد خیانت به اعضای کنگره ، دعوت متهمان جهت پاسخگویی به محکمه کنگره و انعکاس وسیع رویداد کنگره  از طریق رسانه های تصویری، صوتی و اخباری را در برداشته باشد. لازم است تا در اجندای کار کنگره ، یک بند آن محکمه مسوولین متهم به خیانت، جعل کاران در کنگره فوق العاده 23 دلو 1390 در نظر گرفته شود.

آنانیکه معتقد به شفافیت، مشارکت و دموکراسی اند، خیانت کاران و تقلب کاران را به محاکمه میسپارند.       و من الله توفیق

                             عبدالسمیع کارگر

                      عضو هیات رئیسه امکا

 

به گوشت حلقه ای از بند بوت خود بیاندازند--غلامت؟ نی، غلامت نی...علام نوکرت سازند

نوازش میدهند از مهربانی شانه هایت را؟-- بیا خود را تکانده! این حرامی ها خرت سازند

پرت را بسته اند و می برندت با هوا بالا  -  اگر پرواز اینسان است آخر پرپرت سازند

"داكتر سميع حامد"

 

 

 


بالا
 
بازگشت